Zamówienia (22) 423 05 92
PL | EN

O nas

Od 25 lat zajmujemy się dystrybucją wyrobów mięsnych i wędliniarskich.

 

pic_onasW ofercie posiadamy szeroką gamę produktów wieprzowych, wołowych, cielęcych, drobiowych i jagnięcych. Jednocześnie oferujemy imponujący asortyment półproduktów, innowacyjnych rozwiązań dla gastronomii, dzięki którym przygotowanie dań staje się łatwiejsze i szybsze. My zapewniamy powtarzalność i wysoką jakość, do Państwa należy wybór rodzaju mięsa lub wędliny, elementu, gramatury oraz sposobu i zakresu obróbki.

Wykwalifikowany zespół specjalistów, własny zakład rozbioru mięsa oraz ogólnopolski system dystrybucji przyczyniają się do ciągłego rozwoju. Dynamikę i wszechstronność naszych działań doceniają każdego dnia nasi stali Klienci, wśród nich: sieć hoteli grupy Accor, Hotel Bristol, Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre, InterContinental Hotel, Hotel Marriott Warszawa, Radisson Blu Centrum Hotel, Radisson Blu Sobieski Hotel, Sheraton Warsaw Hotel, The Westin Warsaw Hotel, Bierhalle, DO&CO Poland, Eat me, Food Zone S.A., Frisco S.A., Hard Rock Cafe, Jarczyński Art Group, North Food, PKN Orlen S.A., Restauracja Stary Dom, Sports Hospitality, a także sieci żywienia zbiorowego- Grupa Aspen, Eurest Poland, Ever Grupa Sp. z o.o., ISS Polska  i Sodexo. Zaopatrujemy również instytucje takie jak szpitale, domy opieki społecznej i przedszkola.

Nasza pozycja na rynku jest świadectwem działań odznaczających się innowacyjnością i profesjonalizmem. Dowodem starań o najwyższą jakość jest uzyskanie w ostatnim czasie certyfikacji zgodności z normą BRC Global Standard for Food Safety oraz międzynarodowej normy żywności IFS.

Jako właściciele firmy czuwamy nad przebiegiem współpracy, wspieramy liczne przedsięwzięcia i inicjatywy oraz dbamy o wspólny sukces.


Elżbieta i Sławomir Wiesiakowie