Zamówienia (22) 423 05 92
PL | EN
Wróć do listy aktualności

7 marca 2017

L’ART DE LA CUISINE MARTELL 2017

Do najbardziej prestiżowych imprez kulinarnych pierwszej połowy roku należy Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej organizowany przez firmę Wyborowa Pernod-Ricard wraz z marką Martell oraz Grupę Anders.

W dniach 4-5.03.2017  Hotel Zamek Ryn gościł najlepszych szefów kuchni, 16 ekip kucharskich reprezentujących renomowane restauracje, sponsorów oraz licznie zgromadzonych amatorów koniaków i kulbina (inaczej Orłoryb, ryba morska). Uczestnicy konkursu mieli za zadanie przygotować potrawę idealnie komponującą się z Martellem, której obowiązkowym składnikiem był kulbin.

Zwycięzcami XV edycji konkursu zostali Peter Bartosz i Rafał Kudliński z Copernicus Toruń Hotel.

My zaprezentowaliśmy na stoisku promocyjnym nowe trendy dotyczące oferty śniadaniowej (pasty, wędliny i kiełbaski), hamburgery w wersji vega oraz świeżą brytyjską jagnięcinę.

20170304_111409

janex5

janexjanex2

janex4

janex3

janex7