Kontakt
Zapoznaj się z klauzulą informacyjną spełniającą wymogi Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO).
Centrum dystrybucji
Ul. Instalatorów 23
02-237 Warszawa
Sekretariat
biuro@janex.waw.pl
tel. (22) 423 05 83
fax. 22 846 87 68
Piotr Wiesiak
kom. 694 426 511
Dział zamówień
Osoby korzystające z sieci Play z przyczyn niezależnych od naszej firmy nie mogą dodzwonić się na numery: (22) 423 05 92 do 94.
Prosimy zatem o wybieranie numerów:
733 757 121 oraz (22)376 03 02 do 05
tel. (22)376 03 02 do 05
tel. (22) 423 05 92 do 94
kom. 733 757 121
Fax. 22 846 87 68
pon.-pt. w godzinach
Polska 8:00-17:00;
Warszawa 8:00-19:00
Dyrektor ds. zaopatrzenia i dystrybucji działu mięsa i wędlin
Marcin Bąba
kom. 694 426 512
Kierownik ds. zaopatrzenia i dystrybucji działu mięsa
Mieczysław Krawczyk
kom. 694 129 619
Kierownik ds. zaopatrzenia i dystrybucji działu wędlin
Marcin Szymański
kom. 698 630 027
DORADCA DS.MARKETINGU
Magdalena Gajownik
kom. 602 500 363
DYREKTOR DS. GASTRONOMII
Mirosław Reszczyk
kom. 668 673 255
DZIAŁ DORADCÓW HANDLOWYCH
Maciej Kołodziejczyk
kom. 600 302 366
Jakub Wiesiak
kom. 668 673 256
Marek Gajewski
kom. 606 964 707
Tomasz Stępniewski
kom. 602 360 956
Piotr Mielczarek – region łódzki
kom. 602 535 363
KIEROWNIK DZIAŁU KSIĘGOWOŚCI
Marzena Kraszewska
DZIAŁ KSIĘGOWOŚCI
tel. (22) 886 52 32
tel. (22) 878 11 15
fax. 22 846 05 34
KIEROWNIK DZIAŁU FAKTUR
Małgorzata Kalicińska
tel. (22) 423 05 84
DZIAŁ KADR
Sylwia Domagała
kom. 576 353 777
PEŁNOMOCNICY DS. SYSTEMÓW ZAPEWNIANIA JAKOŚCI
1. Oddział Instalatorów: Zakład rozbioru mięsa i produkcji surowych wyrobów mięsnych oraz Zakład konfekcjonowania wędlin
Małgorzata Głowacka
kom. 601 277 846
2. Oddział Moszna – Parcela: Janex Kuchnia
tel. (22) 506 57 59 wew.2
MŁODSZY SPECJALISTA DS. JAKOŚCI, ETYKIETOWANIE
Bartłomiej Wiesiak
kom. 694 426 507
SPECJALISTA DS.ZAOPATRZENIA W ART. BIUROWE I TECHNICZNE
Piotr Frączyk
kom. 602 757 111